ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Halilurrahman Ortaokulu

May

Okulumuz 8.sınıf öğrencileriyle BİGEP kapsamında Eyyübiye Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gezi düzenlendi.

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik 'Meslek Liselerini Tanıyorum' konulu seminer düzenlendi.

Nis

Okul bahçemizin temizliğinde bizlere destek olan Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında  8.sınıf öğrencilerimize yönelik lise gezisi düzenlendi.

Mrt

BİGEP kapsamında Şube Müdürümüz Seyfullah ÖZDEMİR'in katılımı ile LGS toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

BİGEP kapsamında Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak amacıyla 'Ramazan Sandığı' projesiyle ihtiyaç sahibi aileler için öğrencilerimiz tarafından yardım toplandı.

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN DUYGU KONTRÜLÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Mrt

REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YAŞAM BECERİLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

Mrt

On bir ayın Sultanı Ramazanın gelişi okulumuzda da büyük bir sevinç uyandırdı.

Mrt

• 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir hayat özlemlerini ifade ettikleri gündür. Kadınlarımızın bu manalı ve özel gününü yürekten kutlarız.

BİGEP KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIMIZI PANOMUZDA SERGİLEDİK

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmeni tarafından 7. sınıf öğrencilerine tarihler ile ilgili etkinlik yapıldı.

Şbt

Hiç ara vermeden uzun süre çalışmak verimi düşüren en büyük etkendir.Doğru olan kısa süreli ve sık sık çalışmaktır. Öğrencilerimize bu bilinci kazandırmak amacıyla verimli ders çalışma yöntemleri etkinliği yapıldı.

Şbt

Rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize sağlıklı beslenmenin önemini anlatan pano yapıldı.